EN

|

NL
EN

|

NL

Mindset Challenge

13-Daagse Mindset Challenge

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.


Doe jij ook mee?

Krijg een melding wanneer de trainingen online staan

Wat is je naam? Required field!
Naar welk e-mail mag de melding? Required field!

Dag 1. Verlangen

Het is van cruciaal belang om een diep verlangen naar jouw doel te hebben, want dit creëert op zijn beurt weer een interne motivatie waardoor je overgaat tot actie. Hierdoor blijft jouw verlangen niet beperkt tot wishful thinking. Dit intense verlangen trekt jou ook uit je comfortzone. Jouw gedachtenenergie van verlangen creëert een aantrekkingskracht en zal hetgeen waarnaar je verlangt in jouw leven brengen.

Dag 2. Geloof & overtuiging

Geloof (in niet-religieuze zin) is een mindset waardoor je in staat wordt gesteld je doelen, verlangens en plannen uit te voeren en ze te realiseren. Geloof is een ontastbaar iets, maar toch draagt ieder mens het in zich.


Dag 3. Autosuggestie

Vaak geloven we dat we maar normaal moeten doen en moeten conformeren aan wat ‘men’ vindt. Deze houding is het gevolg van diepgewortelde overtuigingen in onze samenleving. Uitspraken als “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg” en “je kunt maar beter niet met je hoofd boven het maaiveld uitsteken” zijn voorbeelden van limiterende autosuggesties. Dit zijn overtuigingen die jou weghouden van jouw unieke ik, jouw volle potentie. Met behulp van het principe van autosuggestie keer je dit om en creëer jij zelf bekrachtigende overtuigingen.Dag 4. Specialistische kennis 

Wanneer het verwerven van kennis een garantie voor succes zou zijn, dan zouden alle hoogleraren de rijksten der aarde moeten zijn. Dit is niet het geval.


Daarnaast is tegenwoordig alle kennis die je maar nodig hebt met één klik van je verwijderd, maar toch is niet iedereen met een computer, tablet of smartphone succesvol.

Dag 5. Verbeeldingskracht

Creatieve verbeeldingskracht is een kracht die de groten der aarde hebben gebruikt. Het is deze kracht die je inzet om groter te denken en succesvol te worden. Met de creatieve verbeeldingskracht transformeer je jouw idee naar realiteit.

Dag 6. Gestructureerde planning

Om succesvol te zijn heb je een concreet plan nodig. Je gaat namelijk ook niet een huis bouwen en willekeurig een baksteen neerleggen zonder een blauwdruk van het huis te hebben, toch?

Dag 7. Besluitvaardigheid

Iedereen neemt dagelijks beslissingen in zijn leven zoals “wat ga ik eten” en “wat zal ik aantrekken vandaag”. Echter, het type beslissingen wat hier bedoeld wordt, is het type dat ferm en resoluut is. Dit type beslissing zoals “ik zeg mijn baan op en ga die wereldreis maken”, vraagt van je om er echt in te geloven, zodanig dat je de benodigde acties daadwerkelijk onderneemt. Elke keer wanneer jij je beslissing wijzigt, zal je minder snel datgene bereiken waarnaar je verlangt.

Dag 8. Volharding

Wanneer mensen hun dromen en doelen realiseren, falen ze vaak bij de eerste poging en geven ze snel op. Als je grote succesverhalen bestudeert, zul je constateren dat het overgrote deel van de mensen meer gefaald heeft in hun leven, dan dat ze succesvol geslaagd zijn. Zij weten dat falen een onvermijdelijk onderdeel van succes is.Dag 9. Kracht van de Master Mind

Dit principe bestaat uit een verbond van twee of meer mensen die dezelfde mindset en attitude hebben. Mensen zullen als T.E.A.M. (Together Everyone Achieves More) in goede harmonie en synergie voortvarend hun vooraf gestelde doelen bereiken.


Dag 10. Transformatie van seksuele energie

Dit principe werd vroeger als controversieel gezien. Met de huidige kennis afkomstig uit het Oosten is dit niet meer zo controversieel zoals toen het geval was. Het principe legt uit dat we allemaal sterke seksuele energie in ons hebben die we kunnen gebruiken. Wanneer je deze energie juist inzet, zul je in staat zijn om veel te bewerkstelligen.

Dag 11. Het onderbewustzijn

Vaak willen we iets bereiken in ons leven. We affirmeren onze gewenste doelen, maar worden ze alsnog geen realiteit. Dit is het gevolg van jouw beperkende interne overtuigingen (BIOs) waardoor je niet de juiste vibraties uitzendt en niet datgene aantrekt wat je écht zou willen. Wanneer jij je BIOs identificeert en je onderbewustzijn beheerst, kun jij de gewenste overtuigingen creëren die jij in jouw leven graag weerspiegelt wilt zien.

Dag 12. Het brein

Onze hersenen en de mind zijn zeer ingenieuze aspecten van ons menselijk bestaan. Aangetoond is dat wanneer wij in een staat van creativiteit zitten en gebruik maken van creatieve visualisaties of verbeeldingen, ons onderbewustzijn een stuk ontvankelijker is voor bewuste informatie, zoals affirmaties. Zorg er dus voor dat je jouw creativiteitsvermogen goed inzet.

Dag 13. Het zesde zintuig

Dit kun je zien als jouw intuïtie of onderbuikgevoel. Dit wordt beter ontwikkeld wanneer jij meer mediteert of stilte opzoekt en wanneer je je meer afstemt op je onderbewustzijn. Het is jouw onderbewustzijn dat de connectie is met de oneindige wijsheid van het universum.

Bonus. De zes spoken van angst

Hoe kan je de zes spoken van angst overwinnen?

Kan jij je mindset veranderen in twee weken?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Verander je mindset!

View Details
Sold Out